O nama

Korijeni Eurostila sežu u drugu polovinu 1989. godine kada počinje njegovo službeno djelovanje pod imenom Agencija za marketing i posredovanje Tritonus. Već godinu kasnije pokreće program dodatne opreme za automobile s naglaskom na proizvodnju autonavlaka i svega vezanog uz nju, pod radnim nazivom Eurostil.

Na današnjem sjedištu u Poreču i pod službenim nazivom Eurostil smješta se 1999. godine. Od tada, baziran čvrsto na znanju i iskustvu svojih djelatnika, kreće njegov uzlet. Uvodi još šest novih programa: tende za sunce, trakaste zavjese i žaluzine; Thule krovne nosače i kutije; garažna vrata; zavjese, dekore i čipke; postaje generalni zastupnik za Hrvatsku elektromotora i elektronike za tende i dvorišna vrata (klizna i krilna) talijanske tvornice V2; te generalni zastupnik komarnika (zaštite od komaraca i insekata) talijanske tvornice Etna Sistem.

Eurostil 2004. godine postaje zastupnik najvećeg svjetskog distributera bazena i bazenske opreme grupacije SCP.

Njegova ekspanzija nastavlja se također 2005. godine kada osniva još jednu tvrtku u Puli pod nazivom Eurostil ll, a početkom 2007. godine otvara proizvodno-skladišni pogon u Poreču, te predviđa formiranje vlastitih, kooperantskih i partnerskih tvrtki u veliku jedinstvenu grupaciju s prepoznatljivim identitetom pod nazivom E-grupa d.o.o..

Danas možemo slobodno reći da je znak eurostil postao znak prepoznavanja kvalitete, što naši kupci i partneri iskazuju povjerenjem koje nam iz dana u dan poklanjaju.

Hvala svima!

script type=

© Eurostil 2015 | Created by: Denis Ristić | Hosted by Plus